2014-11-28 15:47:21
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ... ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (3/12), κόντρα στον Ολυμπιακό είναι καθοριστικό για τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, κόντρα στο Θρύλο, γι αυτό θέλει να έχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και γίνεται προσπάθεια, ώστε να αγωνιστεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και μετά τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ η κατάσταση επιβαρύνθηκε . Ο μέσος του ΠΑΟΚ, θα μείνει εκτός αποστολής ρου αγώνα με τον Πανθρακικό, ώστε να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη.

Σε ότι αφορά τον Αθανασιάδη, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Οι πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού του ΠΑΟΚ, κάνουν λόγο για αιμάτωμα ή ελαφρύ κάταγμα. Αν πρόκειται για κάταγμα, θα μείνει εκτός με Πανθρακικό, αλλά θα αγωνιστεί κανονικότατα κόντρα στους ερυθρόλευκους. Αν η γνωμάτευση δείξει κάταγμα, τότε δυσκολεύει η κατάσταση και στην καλύτερη, θα του γίνει ένεση για να αγωνιστεί.

Η κατάσταση του Μακ κάθε μέρα βελτιώνεται, όμως ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Λόγο κινδύνου υποτροπής είναι αμφίβολος και για Ολυμπιακό.

Πανέτοιμος είναι ο Μαντούρο και ο Αναστασιάδης αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στην Τούμπα, στο ματς με τον Πανθρακικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ