2014-11-29 07:51:01
Φωτογραφία για Ορκωμοσία ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2014 στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη (photos+video)
Άλλη μια ορκωμοσία νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου  2014 στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην ορκωμοσία της ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2014 και ο καιρός βόηθησε σε αυτό. Μετά από πολύ καιρό το 11ο Σύνταγμα Πεζικού άνοιξε τις πόρτες του σε τόσο κόσμο, αφού τις τελευταίες ορκωμοσίες δεν είχε τόσο κόσμο.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Διοικητή του 11ου Συντάγματος Πεζικού Αντισυνταγματάρχη Γεώργιου Αργυρόπουλου, ο οποίος κατά την ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμό στη ζωή τους καθώς η πατρίδα τους αναθέτει την ύψιστη αποστολή να διαφυλάξουν το υπέρτατο αγαθό, την ελευθερία. Μία δύσκολη αλλά και ωραία αποστολή, είπε.

Ο καιρός ευτυχώς ήταν σύμμαχος και αφού οι οπλίτες έδωσαν τον όρκο στη συνέχεια πήραν την καθιερωμένη άδεια ορκωμοσίας και έφυγαν με τους οικείους τους.

Παρόντες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης και Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Δείτε φωτό και βίντεο ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ: http://www.arcadiaportal.gr/news/orkomosia-st-esso-2014-sto-11o-syntagma-pezikoy-stin-tripoli-photosvideo
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ