2014-11-29 18:37:13
Φωτογραφία για Σχεδόν καθημερινά τα περιστατικά με Σύρους που επιχειρούν να ταξιδέψουν παράνομα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας για Αυστρία ή Γερμανία
Πιο πρόσφατο περιστατικό είναι αυτό έξι Σύρων, ηλικίας από 16 έως 48 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, καθώς προσπάθησαν να... ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Αυστρία, με πλαστές ταυτότητες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το capital.gr, με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων πτήσης, με προορισμό τη Βιέννη, οι έξι συλληφθέντες επέδειξαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πλαστές ταυτότητες των ιταλικών αρχών, οι οποίες κατασχέθηκαν.

"Χειροπέδες" σε άλλους τρεις

Είχε προηγηθεί, όπως σημειώνει το newsit.gr, με πληροφορίες πάλι από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανάλογο περιστατικό με τρεις Σύρους, 20, 30 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο ίδιο αεροδρόμιο, ενώ επιχειρούσαν να ταξιδέψουν στον ίδιο προορισμό, επίσης με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι συγκεκριμένοι, κατά των έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων πτήσης με προορισμό τη Βιέννη, έδειξαν στους αστυνομικούς ένα πλαστό ουγγρικό διαβατήριο και δύο πλαστές γαλλικές ταυτότητες.


Τελικά, όμως, βρέθηκαν με χειροπέδες Αυτοί προτιμούσαν Ντίσελντορφ...

Το ίδιο είχε συμβεί και με άλλους τρεις ομοεθνείς τους, οι οποίοι συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, "εννοείται" με πλαστά έγγραφα κι αυτοί.

Οι αλλοδαποί αυτοί, ηλικίας 30, 29 και 26 ετών, επέδειξαν στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια ελέγχου, μία πλαστή ιταλική και δύο πλαστές βελγικές ταυτότητες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ