2014-12-02 23:07:06
Φωτογραφία για Tο δράμα ενός παππού όταν ανακαλύπτει το πτώμα της 10χρονης εγγονής του! [video]
Προάστιο του Κirovsk οδός Οrdjonikidzé 55 .Στις 5.11.14 το σπίτι χτυπήθηκε από μια δέσμη οβίδων.Τα άτομα δεν πρόλαβαν να καταφύγουν στο υπόγειο για να καλυφθούν.Μια 53χρονη γυναίκα ….ένα παιδί…..αυτή δεν είναι παρά 10 ετών.Αυτό είναι το έργο της εξουσίας του Κιέβου ,των ουκρανικών ορδών που βομβαρδίζουν πολίτες.

Σαν σε θεατρικό εισέρχεται στη σκηνή ο τραγικός μεσήλικας σπαράζει :

Αυτή είναι η εγγονή μου ……έδω έπεσε η βόμβα διασποράς.

Ήμουν εδώ προσευχόμουν κοντά τους.Η εγγονή μου πήγε ν΄ανοίξει την πόρτα του υπογείου .Δεν πρόλαβε.Η πρώτη βόμβα εξερράγη εδώ κάτω πίσω από το σπίτι……υπήρχαν ήδη θραύσματα πριν ξαναχτυπήσουν.Βγαίνω από το σπίτι και λέω στην εγγονή μου « γρήγορα…γρήγορα » κι έτρεξα εκεί κάτω.Και σε μια στιγμή άκουσα μια δυνατή έκρηξη.Βρισκόμουν εδώ(δείχνει).Ξέρω όπως μέσα στο ορυχείο που εργαζόμουν προστατευόμουν έτσι …..κι έπειτα η έκρηξη…..

Μαχητής :Θα καλέσω το γιο σου.

Παπούς :Που τον ξέρεις ;

Μαχητής :Eίμαι από εδώ ,από το Κirovsk.Δεν μένω μακριά…..

Ο μαχητής βρήκε ένα χαλί για να μεταφέρει το άψυχο σώμα της μικρής.

« Που θα την πάτε ;» ρωτάει μ΄έκδηλη την αγωνία ο παπούς…..

-Όχι πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή της Κάτια της κόρης μου.

Oι μαχητές μεταφέρουν στο χαλί το διαμελισμένο κορμί της μικρής. Ο μεσήλικας λυγίζει. Πέφτει στα γόνατα με αναφιλητά.Μοιρολογεί ,μονολογώντας τ΄όνομα της εγγονής :Sveta ,Svetoulia, Svetotchka, Sveta ! και τρέχει πίσω από τους μαχητές και τη σωρό σαν μικρό παιδί.Καταρρέει :

Nα ρθει ο γιος μου,θα ρθει τ΄ορκίζομαι.Θα τους ρίξουμε σαν σε λαγούς.(Απευθύνεται στον οπερατέρ ):Φίλμαρε τράβα.Π… Ποροσένκο.Εγώ θα τον καταστρέψω τ΄ορκίζομαι.Και τον Κoutchma …Ιοuchenko ….που πέθαναν την Ουκρανία ,τη Ρωσία ,την Ουκρανία .Θα τους καταστρέψω όλους.Εκτέλεση έναν έναν.Μικρή μου Ιrotchka 33 ετών.Ιra Iroulia,Ιroulitchka ,Ιrounia(Eιρήνη)

,όταν έρθει ο γιος μου…εγώ το λέω :θα εκδικηθώ για τη γυναίκα μου και μαζί με το γιο μου θα τους σφάξουμε.Θυμάστε το φιλμ « Στάλινγκραντ » ;όπως αυτοί οι 2 snipers.Αυτός ξέρει να πυροβολεί.

Αυτό είναι της γυναίκας μου.Η αλυσίδα της ….ωχ έπεσε, έσπασε.(Τη δείχνει στη κάμερα ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ.Και πρώτος θα είναι ο Ποροσένκο, μπάσταρδε!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ