2014-12-03 01:49:14
Φωτογραφία για Τραγωδία στην Ηλεία: Τρεις νεκροί σε τροχαίο - Δείτε βίντεο
Πατέρας, γιος κι ένας ακόμα 35χρονος είναι νεκροί μετά το τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στην Εθνική Οδό Πύργου – Ολυμπίας στο ύψος της διασταύρωσης του Στρεφίου. Σύμφωνα με το ilialive.gr κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα Daihatsu Feroza συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ μάρκας Lada με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι επιβαίνοντες στο Lada και ο οδηγός του τζιπ.

Ο οδηγός του Daihatsu Feroza είναι ηλικίας 30 - 35 ετών από την περιοχή του Καράτουλα. Στο Lada επέβαιναν πατέρας και γιος ηλικίας περίπου 80 ετών ο πρώτος και 50-55 ετών ο δεύτερος. Οι δύο τους διέμεναν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά κατάγονταν από την Λασιώνα, που όπως φαίνεται είχαν προορισμό.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Πύργου – Ολυμπίας στο ύψος της διασταύρωσης του Στρεφίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφει το ilialive.gr, ένα Daihatsu Feroza συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ μάρκας Lada με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι επιβαίνοντες στο Lada και ο οδηγός του τζιπ.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ