2014-12-13 16:37:21
Φωτογραφία για Eγκαίνια της ανακαινισμένης Λέσχης Αξιωματικών Κω (Βίντεο - Φωτό)
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια της προσφάτως ανακαινισθείσας Λέσχης Αξιωματικών Κω, με τη ψυχή και το μεράκι των ανθρώπων της 8ο ΑΔΤΕ, οπως τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους δωρητές για τις προσφορές τους, όπως και όσους βοηθούν το έργο της Ταξιαρχίας (ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Anko Academy, τους σεφ και τους καταρτιζόμενους για τον υπέροχο μπουφέ που ετοίμασαν, τον κ. Β. Χατζηεμμανουήλ για τα εκλεκτά κρασιά που πρόσφερε επικαλούμενος και τα συγχαρητήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνου που τα δοκίμασε, τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω κ. Χ. Γαμβρέλλη για την χτεσινή συμμετοχή της χορωδίας του σχολείου του στη γιορτή των παιδιών του Βρεφ/κού της 80 ΑΔΤΕ στον ίδιο χώρο και την κ. Μ. Βαμβακούση για την υπέροχη έκθεση με έργα ζωγραφικής που λειτούργησε στον ίδιο χώρο).


Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ, ο οποίος έδωσε τις ευλογίες του, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, Διοικητές των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, αξιωματικοί και εθελοντές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερες φωτό και βίντεο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=410068#.VIwBiyydGyQ.gmail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ