2014-12-13 17:31:06
Φωτογραφία για Ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε τους Δημάρχους αναλυτικά για την πορεία του ΣΠΑΥ
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα (2003-2014), πραγματοποίησε συνάντηση – συζήτηση στα  γραφεία του ΣΠΑΥ, στις 12 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενημέρωση όλων των Δημάρχων των Δήμων-μελών του Συνδέσμου.

Ειδικά συζητήθηκαν η πορεία, τα απολογιστικά στοιχεία και ο επιχειρησιακός προγραμματισμός του ΣΠΑΥ, ενόψει τόσο της ολοκλήρωσης της 12ετούς θητείας του στο τιμόνι του Συνδέσμου, όσο και στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων των Δημάρχων των Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ.

«Ο Υμηττός είναι πέρα και πάνω από όλα. Για την προστασία του, απαιτείται η όσο το δυνατόν ευρύτερη συναίνεση και συνεργασία μεταξύ των Δήμων – μελών, ανεξάρτητα από παρατάξεις» τόνισε ενόψει των  επικείμενων εκλογών για το προεδρείο του Συνδέσμου προς τους Δημάρχους των Δήμων –μελών του ΣΠΑΥ, ο κ. Χαρδαλιάς. Υπογράμμισε επίσης ότι θα στηρίξει τον νέο πρόεδρο του ΣΠΑΥ, μοιραζόμενος μαζί του την πολύχρονη εμπειρία του.


Ο Νίκος Χαρδαλιάς ολοκληρώνει τη θητεία του στο τιμόνι του ΣΠΑΥ, με ένα σημαντικό έργο, έναν πλεονασματικό προϋπολογισμό, μηδενικό χρέος, αποθεματικό 6πλασιο από τις ετήσιες ανελαστικές υποχρεώσεις, χρηματικό υπόλοιπο στα ταμεία του Συνδέσμου που ξεπερνάει το 1,3 εκατ. ευρώ, παρά τη μείωση των εισφορών των  Δήμων-μελών προς τον Σύνδεσμο.

•Φωτό: Από αριστερά: ο Αντιδήμαρχος Δάφνης -Υμηττού Παναγιώτης Μηνακάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα (2003-2014), ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης. Δεύτερη σειρά: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας Στέλιος Θεοδοσόπουλος και ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ