2014-12-13 18:36:05
Φωτογραφία για Ιταλία: Επικίνδυνη δολοφόνος η μητέρα του 8χρονου, λέει ο δικαστής
Στις φυλακές της Ραγκούζα παραμένει η 25χρονη Βερόνικα Παναρέλο Στίβαλ, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 8χρονο γιο της, Λόρις Αντρέα.

Σύμφωνα με τον δικαστή Κλάουντιο Ματζόνι, η νεαρή μητέρα είναι «επικίνδυνη δολοφόνος» που είχε πρόθεση να προκαλέσει πόνο στο θύμα, ενώ ήταν εξαιρετικά βίαιη και ανίκανη να ελέγξει τα δολοφονικά ένστικτά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικαστή υπάρχει κίνδυνος διαφυγής της αν αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση και να προκαλέσει «σοβαρά εγκλήματα ίδιου χαρακτήρα».

Παρότι η ίδια υποστηρίζει ότι είναι αθώα και ότι δεν σκότωσε τον μικρό Λόρις στραγγαλίζοντας τον και εγκαταλείποντας τον σε απομονωμένη περιοχή της Σικελίας, ο δικαστής δείχνει σίγουρος για την ενοχή της.

«Η Παναρέλο είχε το χρόνο και την ευκαιρία να σκοτώσει το γιο της στραγγαλίζοντάς τον, πιθανώς χρησιμοποιώντας tire-ups, τα οποία είχε στην κατοχή της», ανέφερε ο Ματζόνι.

Όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, σε ηλικία 15 ετών η γυναίκα είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο στο σημείο όπου βρέθηκε το νεκρό σώμα του Λόρις.

Μετά την αποκάλυψη ότι η 25χρονη είχε καταθέσει ψευδώς πως είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο, γεγονός που διέψευσε βίντεο που κατέγραφε την πορεία του αυτοκινήτου, ο σύζυγός της, Ντάβιντε δήλωσε: «Αν τον σκότωσε εκείνη, καταρρέει ο κόσμος μου». Συντετριμμένος, μάλιστα, συμπλήρωσε: «Πρέπει μόνο να μου πει γιατί. Μετά ας πεθάνει. Αυτό που θέλω είναι ο γιος μου».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ