2012-04-30 14:00:29
Φωτογραφία για Και ενώ όλη η κοινωνία είναι τρομοκρατημένη με την Ρ
Η  Ρωσσίδα ιερόδουλος που γνώριζε πως είχε aids αλλα έσπερνε τον ιό σε Έλληνες(οι ηλίθιοι που θεωρούν σωστό να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ιερόδουλες χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις και μάλιστα πολλοί απο αυτούς είναι και παντρεμενοι)σύμφωνα με πληροφορίες δούλευε και σε studios αλλά και σαν ελέυθερη(κοινώς βίζιτες)με αγγελίες που έβαζε μόνη της σε γνωστά sites.

Στα sites διαφημιζόταν με το όνομα Όλγα και έπαιρνε 80 ευρώ για κάθε ώρα μαζί της και στο πρόγραμμα υπήρχε και επαφή χωρίς προφυλάξεις.

Οπότε αν ήταν τα 700 άτομα που τηλεφώνησαν σε 24 ώρες για να κάνουν εξετάσεις καταλαβαίνετε πόσοι είναι οι πραγματικοί πελάτες της μιας και δούλευε και σε studios αλλά και μέσω ραντεβου που έκλεινε η ίδια.

Η είδηση σπέρνει τον τρόμο σε όλη την Ελλάδα διοτι όπως είναι γνωστό στους οίκους ανοχής δεν πηγαίνουν μόνο αδέσμευτοι αλλά και πολλοί δεσμευμένοι άνδρες.


Και ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες, οι γνωστοί ανεγκέφαλοι του indymedia βλέπουν "προβοκάτσια" πίσω απο το θέμα και υποστηρίζουν την απαράδεκτη ρωσσίδα ιερόδουλη που ενώ ήξερε πως είχε aids έσπερνε τον ιο σε Έλληνες..

Τελικά η βλακεία δεν είναι προνόμιο μόνο των πασόκων..Δείτε τι γράφουν..

Δεν ειναι τυχαια η μερα που  οι γαμημενοι πασοκοι επελεξαν να διαπομπευσουν  στα καναλια την 22χρονη ιεροδουλη ρωσιδα!

Χωρις να αποδειξουν οτι η κοπελα γνωριζε οτι ηταν φορεΑς (που ειναι και η βασικη κατηγορια),ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟ στα καναλια o oποιος ελεγε αρλουμπες και ασυναρτησιες.Μαζι με τις ασυναρτησιες βεβαιωνε οτι η κοπελα γνωριζε οτι ηταν φορεας (αρα ηταν ενοχη).Αποδειξη βεβαια δεν παρουσιασε.Απλα ενας γιατρος ελεγε οτι ΜΑΛΛΟΝ η κοπελα γνωριζε οτι ειναι φορεας  αρα ειναι ενοχη!Προσοχη ουτε καν μπατσος αλλα ενας γιατρος. Ταυτοχρονα η ρουφιανα δημοσιογραφος βεβαιωνε οτι η ρωσιδα εχει μεταδωσει τον ιο σε πολυ κοσμο (??????????).Καθε κριτηριο αθωοτητας πηγε περιπατο.Μιλαμε για θεατρο παραλογου ή μηπως όχι?

Δεν ειναι τυχαια η μερα για δυο λογους:1)επρεπε να καλυψουν τους 5 νεκρους μεταναστες.2 στο μενιδι απο τη δολοφονικη επιθεση γιου μπατσου και 3 στον εβρο απο τη frontex.Nα τονισω εδω οτι ενω το φονικο στον Εβρο ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ απο τη ροη του προγραμματος ειδησεων!

2)ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΓΖΑΛΕΖΑΣ.Επρεπε να καλλιεργησει μισος για τους αλλοδαπους που μας κολανε ειτζ (sic) ωστε οι απανθρωπες σκηνες απο το στρατοπεδο συγκεντρωσης να περασουν στο ντουκου. Kαθε συμπτωση ειναι..συμπτωση.

H ζωη των περιθωριακων (ανεργων ,μεταναστων,αναρχικων κλπ) θα εχει πλεον τετοια αξια.Θα διαμποπευονται στα καναλια οταν το κρατος εχει αναγκη αποδιοπομπεους τραγους.Το ιδιο κανανε στις 12 φεβρουαριο (συλληφθεντες επεισοδιων) το ιδιο κανουν και τωρα.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1395799
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ