2014-12-15 12:00:08
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Από το κλειστό της Νέας Σμύρνης καλείται να περάσει ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται σήμερα (15/12, 17.00) κόντρα στον Πανιώνιο και θέλουν να συνδυάσουν νίκη με καλή εμφάνιση για να πιστοποιήσουν την αγωνιστική άνοδό τους το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, πλην των γνωστών απόντων Γιώργου Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο παρά τη χαμηλή βαθμολογική θέση του.

Πλήρεις θα αγωνιστούν οι Νεοσμυρνιώτες, αφού ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει άπαντες στη διάθεσή του. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά φέτος, μαστιζόμενοι από τα πολλά προβλήματά τους, ωστόσο κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιχειρήσουν να φανούν το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, όπως δήλωσε ο προπονητής τους.

Η επιβολή γρήγορου ρυθμού, αλλά και ο έλεγχος των ριμπάουντ αποτελεί το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να διευρύνουν τα διαστήματα καλής απόδοσης, εν όψει των επερχόμενων καθοριστικών αναμετρήσεων που τους περιμένουν σε Α1 και Ευρωλίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ