2014-12-15 12:26:07
Φωτογραφία για Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης...
Από την Παρασκευή κατά την διάρκεια της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη είχε ενημερώσει ότι θα βρίσκεται ξανά στην Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, καθώς ένα εμπορικό κέντρο την είχε φωνάξει για μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ενημέρωση της μέσα από την εκπομπή ήταν αρκετή για τις Μενεγακικές θαυμάστριες να τρέξουν στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας για να την υποδεχτούν και να γίνει ένας μικρός χαμός.

Τέτοια υποδοχή που επεφύλαξαν στον Ελένη δεν είχε ούτε ο Τζιμπρίλ Σισέ όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό. Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα σε μια 30αριά θαυμαστές της που την έχουν περικυκλώσει.

Η ίδια στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο εμπορικό κέντρο και έκατσε στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη για να φωτογραφηθεί. Μιλώντας στην εκπομπή Όλα Καλά είπε: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί ο σκοπός είναι σημαντικός.

Αυτή τη φορά θα μείνω κιόλας επάνω, γιατί το αυθημερόν ταξίδι πολύ με κουράζει. Είναι η ευκαιρία μου να κάνω και καμιά βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη» είπε η παρουσιάστρια και έστειλε τις ευχές της για το 2015.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ