2014-12-15 15:59:06
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ»
Σε ιδιαίτερη εκτίμηση έδειξε να έχει τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, ο οποίος συναντά ξανά τους ερυθρόλευκους.

Ο Μίρον Μάρκεβιτς εκτιμά πως η Ντνίπρο έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, αν και τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται... ενίσχυση.

«Ο Ολυμπιακός είναι… Ολυμπιακός. Πρέπει να τους νικήσουμε. Είναι η τρίτη σεζόν που τους συναντώ, γιατί τους είχα βρει άλλες δύο φορές με τη Μέταλιστ. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ από τότε που την αντιμετώπισα. Έχει νέους παίκτες και νέο προπονητή. Θα πρέπει να τους παρακολουθήσουμε. Είναι καλή ομάδα, που είχε καλή πορεία στο Champions League. Μπορούσε να περάσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Πάντως νίκησε την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο», ανέφερε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας.

«Είναι σημαντικό να ενισχυθούμε, ειδικά από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη ομάδα. Κυρίως στην άμυνα χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και στην περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, πιθανότατα στην Τουρκία», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
The unlikely love affair between two countries
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
The unlikely love affair between two countries
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ