2014-12-16 14:54:16
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρή επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στο πλαίσιο συζήτησής του με δημοσιογράφους την Τρίτη. Με αφορμή τα χθεσινά σχόλια του κ. Στουρνάρα, ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για δηλώσεις έξω από τα όρια και συμπλήρωσε: «Ο κ. Στουρνάρας ίσως δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν είναι πλέον υπουργός Οικονομικών».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, ο διοικητής της ΤτΕ λειτούργησε προβοκατόρικα σε βάρος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ενώ μίλησε και για θεσμικό ατόπημα και εκτροπή, για την οποία ο  κ. Στουρνάρας κρίνεται και οι ευθύνες του είναι βαρύτατες.

Απαντώντας αργότερα σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Σκουρλέτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί η παραίτηση του διοικητή της ΤτΕ σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. «Όλοι αξιολογούνται και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Εν όψει της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που ξεκινά την Τετάρτη και με αφορμή φημολογία, σύμφωνα με την οποία ενδέχεται να διαμορφωθεί σκηνικό εκλογής Προέδρου στην τρίτη ψηφοφορία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «ευσεβείς πόθους».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ