2014-12-17 07:18:05
Φωτογραφία για Αποκαλύψεις για την 11χρονη που έγινε μητέρα - Δικογραφία σε βάρος 14χρονου που την άφησε έγκυο
Το κορίτσι, που για την ακρίβεια είναι 11,5 χρόνων, έγινε προχθές το απόγευμα μητέρα, αφού έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι με καισαρική τομή Από το περασμένο καλοκαίρι είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 14χρονου Ρουμάνου, ο οποίος φέρεται να άφησε έγκυο την 11χρονη, που γέννησε την Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη γιαγιά του νεογέννητου, είχε υποβάλλει μήνυση για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της, από τον Μάιο. Τότε, είχε γίνει άγριος καυγάς με τον 14χρονο ανιψιό της, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι της, προκειμένου να βρει εργασία.

Ο ανήλικος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις Αγίες Παρασκιές και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Τότε η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την αποκάλυψη στη μητέρα έκανε άλλο συγγενικό πρόσωπο. Η μητέρα οργισμένη τον απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία, προκειμένου να τον καταγγείλει. Η δικογραφία, από την πλευρά της Αστυνομίας, διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη, μέσα στο καλοκαίρι.


Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα 

Το κοριτσάκι μόλις 11,5 χρόνων, συνοδευόμενο από μια νεαρή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα του έφτασαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, επειδή το παιδί είχε έντονους πόνους στην κοιλιά.

Με έκπληξη οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η ανήλικη ήταν… επίτοκος, κυοφορώντας τελειόμηνο νεογνό. Αμέσως το κοριτσάκι μπήκε στο χειρουργείο όπου και γέννησε με καισαρική τομή, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις που η μητέρα είναι κάτω των 15 ετών.

Η μικρούλα των 11,5 χρόνων έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3,200 κιλών, ενώ η κλινική εικόνα τόσο της ίδιας όσο και του νεογνού είναι εξαιρετικά καλές. "Χθες το μεσημέρι ήρθε στο νοσοκομείο ένα κοριτσάκι 11,5 χρονών ρομά, ρουμανικής καταγωγής που διαμένει σε χωριό έξω από το Ηράκλειο. Το κοριτσάκι ήρθε με πόνους στην κοιλιά και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε τελειωμένη κύηση, δηλαδή στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης και σε ερχόμενο τοκετό", επισημαίνει σχετικά στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Νίκος Χαριτάκης.

Πηγή: cretapost-Τηλεόραση Star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ