2014-12-17 10:35:27
Φωτογραφία για Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Κατά την πορεία των πραγμάτων δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας», εκτίμησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την προχθεσινή παρέμβαση του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρας. Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι η Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ εκτιμώντας την πολιτική κατάσταση και την απουσία συναίνεσης αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι η αρνητική ψήφος του κόμματος δεν είναι γενική και αόριστη, αλλά έχει συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο.

«Θέλουμε να πορευτεί η χώρα σε εκλογές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι οι εθνικές κάλπες «θα λειτουργήσουν λυτρωτικά για την κοινωνία», καθώς όπως είπε, «είναι αρνητικό να πορεύεται η χώρα και με αυτή την πόλωση». Διευκρίνισε επίσης πως προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία είναι η σύναψη προγραμματικών συμφωνιών και η πολιτική και οργανωτική αυτοτέλεια της ΔΗΜΑΡ.

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του Γ. Στουρνάρα περί μείωσης της ρευστότητας στην αγορά, ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για «απαράδεκτη παρέμβαση» που συμβάλλει στην «περαιτέρω πόλωση». «Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα δεν εξυπηρετεί την ίδια τη χώρα», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας επίσης «απαράδεκτες» τις παρεμβάσεις Ευρωπαίων θεσμικών αξιωματούχων «που σπεύδουν στη συνέχει να διορθώσουν».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ