2014-12-17 11:07:09
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ Global Player Exchange Platform ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΡΗΟΤΟ)
Την Τρίτη (16/12) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ από ειδικούς της FIFA η παρουσίαση της Global Player Exchange Platform.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί από τη FIFA, η οποία και διοργάνωσε τη σχετική εκδήλωση, εκπρόσωποι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Γαλατάσαραϊ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στελέχη της Ομοσπονδίας.

Η Global Player Exchange Platform είναι επί της ουσίας μια παγκόσμια βάση δεδομένων για ποδοσφαιριστές. Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας, που έχει ως σκοπό την άμεση και ασφαλή επικοινωνία με όλο το παγκόσμιο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό δίκτυο και την ορθή επιλογή ποδοσφαιριστών κατά τις μεταγραφικές περιόδους, έχοντας στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι το σύνολο της επαγγελματικής πορείας των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην Global Player Exchange Platform.

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συνέδραμαν τους ειδικούς της FIFA και τα στελέχη του τμήματος διεθνών μετεγγραφών (TMS) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ