2014-12-17 20:54:06
Φωτογραφία για Νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz
Χωριστούς δρόμους τραβάνε πλέον ο Σπύρος Μισθός και η σύζυγός του Δήμητρα Ακούρου.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε ως αστυνόμο Χάρη Βεργίτση στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» παντρεύτηκε τη σύζυγό του το 2004 ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά την επτάχρονη Άννα και τον πεντάχρονο Γιώργο!

Μάλιστα το ζευγάρι το 2007 είχε αποφασίσει να φύγει από την Αθήνα και έμενε μόνιμα στα Γιάννενα όπου ο ηθοποιός είχε αναλάβει και χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Η ζωή τους κυλούσε φυσιολογικά μέχρι που τελικά ο ηθοποιός έφυγε από τη Διεύθυνση Θεάτρου και αποφάσισε με τη σύζυγό του να γυρίσουν και πάλι στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός έμεινε αρκετά χρόνια χωρίς δουλειά κάτι που σύμφωνα με δημοσίευμα έφερε γκρίνια στο γάμο του. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις έτρεχαν και εκείνος ένιωθε ολοένα και πιο ευάλωτος.

Οι γκρίνιες και οι τσακωμοί είχαν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ζευγαριού και τελικά δεν άργησε να έρθει η οριστική ρήξη.

Παρόλο που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο ο Σπύρος Μισθός συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι με τη σύζυγό του αφού θέλει να βλέπει κάθε μέρα τα δύο παιδιά του που τα υπεραγαπά.

Πηγή: Star
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ