2014-12-17 23:02:07
Φωτογραφία για ΕΒΓΑΛΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Αφού επιβεβαίωσε ξανά πως ο Ερίκ Αμπιντάλ αποσύρεται, ο Μίτσελ αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές για την απόκτηση στόπερ και... προανήγγειλε σύντομα εξελίξεις.

Σε προχωρημένες επαφές με παίκτες για να καλυφθεί το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας είναι ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, αφότου επιβεβαίωσε ξανά πως ο Γάλλος αμυντικός αποσύρεται.

Παράλληλα στάθηκε στην αγωνιστική άνοδο του Κώστα Μήτρογλου και τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά, ο Μίτσελ μίλησε για:

-τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, το κάνουμε. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά μας έλειπε το βάθος. Υπήρχε μια αίσθηση ότι κινδυνεύουμε, ότι δεν υπάρχει σιγουριά λόγω του 1-0 που υπήρχε για πολλή ώρα, αλλά αυτό δεν φαινόταν στην εικόνα του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς και μας δυσκόλεψε, αλλά το 98% των τελικών προσπαθειών ήταν δικές μας».


-το «αντίο» του Αμπιντάλ: «Παρόλο που εδώ και δύο μήνες είχε αποφασίσει να αποχωρήσει, συνέχισε να δουλεύει μαζί μας σαν επαγγελματίας. Τέτοιες καταστάσεις δεν μπορείς να τις προβλέψεις, αλλά όταν κάποιος έχει προσωπικούς λόγους, είναι πιο σημαντικοί από τους επαγγελματικούς».

-την αναζήτηση αντικαταστάτη στην άμυνα: «Εδώ και δύο μήνες έχουμε αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη. Έχουμε καταλήξει σε κάποιους παίκτες που προτιμούμε, έχουμε κάνει και με κάποιους διαπραγματεύσεις. Αυτό το θέμα πρέπει να λήξει μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, γιατί τώρα με την αποχώρηση του Αμπιντάλ και τον τραυματισμό του Μποτία θα χρειαστούμε αμυντικό. Το σημαντικό είναι να φέρουμε έναν αμυντικό και να είναι άμεσα εδώ. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς θα είμαστε πλήρεις. Θα επιστρέψει και ο Λούκα στο τέλος του μήνα, για να βοηθήσει εν τη απουσία του Εντινγκά. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι ο Σιόβας είναι κάθε μέρα και καλύτερος, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας και είμαστε χαρούμενοι που έχει επανέλθει. Αν παίζει όπως σήμερα, ακόμη περισσότερο».

-την αγωνιστική άνοδο του Μήτρογλου: «Δεν θέλω να στηρίζω τον Μήτρογλου, θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι σε καλή κατάσταση για να μη χρειάζεται να τους στηρίζω. Τον τελευταίο μήνα ο Κώστας έχει αρχίσει να θυμίζει περισσότερο τον Κώστα που γνωρίζουμε. Όχι μόνο στα πράγματα που φαίνονται, αλλά γενικότερα στο πώς συμπεριφέρεται, στο βάρος του, στη διατροφή του και στον τρόπο που δουλεύει. Τον χρειαζόμαστε, είναι θεμελιώδης παίκτης για μας. Μοιάζει πλέον περισσότερο με τον Κώστα όταν έφυγε από μας».

-το παιχνίδι από τα άκρα: «Όπως πλέον παίρνουμε περισσότερα από τον Μήτρογλου, ελπίζουμε να πάρουμε περισσότερα και από τους ακραίους. Πάντως όσες σέντρες κι αν έχουμε από τα άκρα, αν δεν έχουμε τελική πάσα δεν έχουμε αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε τουλάχιστον 20 πάσες από τα άκρα, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Ξέρετε πόσους παίκτες είχαμε στην περιοχή όταν μπήκε το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου; Έναν! Όταν η πάσα είναι καλή, δεν χρειάζονται περισσότεροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ