2014-12-17 23:55:05
Φωτογραφία για Ραχήλ Μακρή: «Οι προεκλογικές κουτοπονηριές της Συγκυβέρνησης για την Ηλεκτρομηχανική Κύμης δεν πείθουν κανένα»
Στις 19 Νοεμβρίου 2014 κατέθεσα την με αριθμ. πρωτ. 4758 Ερώτηση για την Ηλεκτρομηχανική Κύμης. Σε αυτή ρωτούσα, μεταξύ άλλων εάν θα... ενεργοποιηθούν οι διατάξεις για την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων και εάν υφίσταται μέριμνα γι ένα εργοστάσιο παραγωγής στρατιωτικού υλικού, που φυλάσσουν εθελοντικά οι εργαζόμενοι.

Στις 12 Δεκεμβρίου η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης, Φωτεινή Γεννηματά, απάντησε ότι θα σταθούν αρωγοί σε προσπάθειες τοπικών φορέων, ότι εξαντλούνται οι δυνατότητες σε νομικό, οικονομικό και επιχειρησιακό επίπεδο και ότι βρίσκεται σε διαβούλευση, ενώ επαναλαμβάνει την νομική υποχρέωση πληρωμής των δεδουλευμένων χωρίς να αναφέρει ούτε εάν θα την υλοποιήσουν ούτε με ποιο χρονοδιάγραμμα.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θολώνει τα νερά, ο υπουργός Οικονομικών απαξιεί να απαντήσει στο κοινοβούλιο την στιγμή που μοιράζει υποσχέσεις σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία εργαζομένων στις 16 Δεκεμβρίου 2014, χτυπώντας τους την πλάτη και διανέμοντας ελπίδες για την άγρα ψήφων.

Η Συγκυβέρνηση της μηδενικής ουσίας δεν μπορεί πλέον να πείθει με ψέματα. Οι υποσχέσεις τους δεσμεύουν μόνο αυτούς που τις πιστεύουν, όπως είχε πει ο Φρανσουά Μιτεράν. Είναι καιρός να αναληφθούν πραγματικές ευθύνες και να απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από αυτούς που φαίνεται ξεκάθαρα ότι την κοροϊδεύουν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GuestMode: Cydia tweak  v 2.0.1-1 ($0.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GuestMode: Cydia tweak v 2.0.1-1 ($0.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ