2014-12-18 08:15:37
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται και η σημερινή συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην Αραβαντινού, κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώην πρωθυπουργού. Η Συνάντηση θεωρείται βέβαιο, ότι δεν είναι άσχετη με τα τεκταινόμενα, ενώ από τη χθεσινή ψηφοφορία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βγήκαν αλώβητοι, με όλους τους βουλευτές τους να μην δίνουν θετική ψήφο στον κ. Δήμα.

Πάντως, στο  Μέγαρο Μαξίμου, παρά τους μόλις 160 βουλευτές που στήριξαν την υποψηφιότητα Δήμα, εμφανίζονται ψύχραιμοι, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ως «προκριματικό γύρο». Αίσθηση προκάλεσαν δε οι τέσσερις απουσίες, των: Γιώργου Κασαπίδη, του οποίου ο πατέρας του οποίου απεβίωσε, Κώστα Γιοβανόπουλο, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, οι οποίοι εκτιμάται, από γαλάζια και πράσινα στελέχη πως, παρόλο που δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους, είναι πιθανόν να συνταχθούν με την κυβερνητική πλειοψηφία.


Την έκπληξη πάντως επεφύλασσε ένας άλλος ανεξάρτητος, ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος ενώ είχε προαναγγείλει θετική ψήφο, τελικά δεν την έδωσε. Ωστόσο, με δηλώσεις του μετά την χθεσινή διαδικασία, διαμήνυσε ότι στις επόμενες δύο ψηφοφορίες θα πει «ναι» στον Σταύρο Δήμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την άλλη, θα ρίξει παράλληλα το βάρος του και στο εξωτερικό και δη στις Βρυξέλλες όπου θα βρεθεί σήμερα για τη Σύνοδο Κορυφής. Εκεί αναμένεται να έχει τετ α τετ με ομολόγους του αλλά και με κορυφαία στελέχη της Ε.Ε., αναζητώντας δηλώσεις πολιτικής στήριξης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές της επόμενης μέρας. Αν πάντως θα καταφέρει να πείσει τους βουλευτές, θα φανεί το μεσημέρι της προσεχούς Τρίτης, στη δεύτερη ψηφοφορία.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ