2014-12-18 15:23:23
Φωτογραφία για Γκολ από βετεράνους και τάνγκο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο δήμου Νεάπολης-Συκεών
Με φιλικά… γκολ, χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για τα παιδιά και παθιασμένο αργεντίνικο τάνγκο, συνεχίζονται οι... εορταστικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση των δομών κατά της φτώχειας και ειδικότερα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών και του Κέντρου Εργάνη.

Ο Άγιος Βασίλης στο «Καψής»

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, προσκαλούνται στο ξενοδοχείο «Καψής» όλα τα παιδιά που φοιτούν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μαζί με τους γονείς τους για να διασκεδάσουν και να προσφέρουν, εφόσον το επιθυμούν, τρόφιμα και παιχνίδια, με έμφαση στα πρώτα.

Πρόκειται για μια χορηγία για δεύτερη χρονιά της διεύθυνσης του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει διαθεματικά και διαδραστικά παιχνίδια, κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, γωνία ζαχαροπλαστικής, κλόουν, face painting και θεατρικά δρώμενα, ενώ θα υπάρχει και περίπτερο της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού».


Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στη μεγάλη σάλα του ξενοδοχείου.

Αγάπη για τα σπορ και τον άνθρωπο

Πολλά γκολ για πολύ καλό σκοπό είναι αποφασισμένα να βάλουν τα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νεάπολης, που οργανώνουν το θεσμικό Τουρνουά Αγάπης και Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο πλαστικού χόρτου στην περιοχή Στρεμπενιώτη.

Εκτός από το ωραίο θέαμα που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν βετεράνοι ποδοσφαιριστές από τις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, τον Εδεσσαϊκό και τον Πανσερραϊκό, στόχος της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την

ενίσχυση άπορων οικογενειών μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και για το συσσίτιο της Ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως.

Το… εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί στις 3.30μ.μ. με το θέαμα να κυριαρχεί έως τις 7μ.μ., οπότε θα γίνουν και οι βραβεύσεις των νικητών, παρουσία του μητροπολίτη κ.Βαρνάβα και αστέρων του ποδοσφαίρου.

Ώρα για τάνγκο Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Φιλίππειο στις 9 το βράδυ, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΔΟΜΑΚ) οργανώνει χορευτική βραδιά αργεντίνικου τάνγκο.

Επαγγελματίες χορευτές και αισθησιακά ζευγάρια θα επιδοθούν σε εντυπωσιακές φιγούρες ξεδιπλώνοντας την ιστορία του δημοφιλούς χορού από το ξεκίνημά του στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και την κατάθεση ψυχής των σκλάβων μέχρι τις μέρες μας και τον ερωτικό χαρακτήρα που έχει πλέον αποκτήσει Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Αιμοδοτικού Συλλόγου Πεύκων και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η τιμή πρόσκλησης είναι 7 ευρώ και περιλαμβάνει ένα ποτήρι κρασί και ορεκτικό ανά δύο άτομα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ