2014-12-18 16:28:15
Φωτογραφία για «ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» (PHOTOS)
«Να μεγαλώσουμε κι άλλο τον Ολυμπιακό»

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον 3ο Αγώνα Αγάπης που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αγώνας Αγάπης που διοργάνωσε για τρίτη στη σειρά χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με όλα τα έσοδα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.

Πριν από την αναμέτρηση των Βετεράνων με τους ρεπόρτερ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το εξής μήνυμα.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να μεγαλώσουμε κι άλλο τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Καλό είναι και για τα παιδιά να μάθουν το ευ αγωνίζεσθαι και από μικρές ηλικίες να μάθουν την ευγενή άμιλλα. Ο σύλλογός μας προσπαθεί τόσο από τα παιχνίδια που δίνει, όσο και από την καθημερινότητα, να δείξει το καλό πρόσωπο και να βοηθήσει άπορες οικογένειες»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Βετεράνων του συλλόγου, ενώ τιμήθηκαν επίσης ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης.

Στο φιλικό παιχνίδι διάρκειας μιας ώρας, οι Βετεράνοι επικράτησαν με 4-2, με δύο γκολ του Καρεμπέ, ένα του Γεωργάτου και ένα του Κακλαμάνου. Τα γκολ των ρεπόρτερ πέτυχαν οι Κιούσης και Μαντινιώτης.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης .
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ