2014-12-18 20:33:18
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM», μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή τον 3ο αγώνα Αγάπης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Ο παράγοντας των ερυθρόλευκων μίλησε τόσο για τον αγώνα των Βετεράνων του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους, όσο όμως και για τη γενικότερη φιλανθρωπική δράση του Θρύλου: «H ιδέα αυτή ανήκει στον δημοσιογράφο Παντελή Διαμαντόπουλο που πρότεινε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αμέσως αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και θέλησε να της δώσει μια φιλανθρωπική στόχευση, γιατί εμείς 365 μέρες το χρόνο ασχολούμαστε πολύ ενεργά σε αυτό τον τομέα.

Προσπαθούμε να ανταποδώσουμε την τεράστια αγάπη που έχει ο σύλλογος από τον κόσμο και να την κάνουμε πράξη και βοήθεια για τους συνανθρώπους μας. Αυτή είναι και η εντολή του κ. Μαρινάκη, από την πρώτη μέρα διοίκησης του, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός οφείλει να ανταποδίδει την αγάπη που έχει από την κόσμο του και να μπορεί να βοηθάει ειδικά αυτή την δύσκολη εποχή.


Αυτό ξαναλέω γίνεται 365 μέρες το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές. Σημαντικά μηνύματα στέλνει αυτή η βοήθεια του Ολυμπιακού και σε άλλες ομάδες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν αλλά δεν βοηθούν».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει ο ίδιος αλλά και ο σύλλογος με τη βοήθεια που δίνουν σε συνανθρώπους τους, σχολίασε: «Σε τέτοιες περιπτώσεις νιώθεις μικρός μπροστά στο πρόβλημα, αλλά σίγουρα νιώθεις καλά που συμμετέχεις σε αυτή την διαδικασία. Σας ξαναλέω ότι ο κ. Μαρινάκης από την πρώτη μέρα που διοίκησε τον Ολυμπιακό, είχε αυτό το κομμάτι στις πρώτες του προτεραιότητες.

Επίσης ο κ. Μαρινάκης έχει μια δραστηριότητα την οποία επιλέγουμε μερικές φορές να μην φαίνεται, άλλες επιλέγουμε να φαίνεται γιατί πρέπει να παραδειγματίζει. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος είναι ο στόχος μας. Είναι πάρα πολλά αυτά που γίνονται και δεν τα ξέρει κανείς. Ξέρετε ποιο είναι το εντυπωσιακό; Όλα αυτά τα αιτήματα και όλα αυτά τα απλωμένα χέρια που φτάνουν στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ