2014-12-18 20:44:12
Φωτογραφία για Αυτό το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο της Πολυφωνικής
Πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. [ακριβώς] στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, τα εισιτήρια του οποίου έχουν ήδη εξαντληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων από το ΙΟΝΙΑΝ tv και από τον ιστότοπο: ‘’διαδικτυακή ενήμερωση’’, αλλά και απ’ ευθείας από την ΕΡΑ Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τη συνεργασία του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και υπό την αιγίδα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ.

Θα λάβουν μέρος, η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ‘’ACADEMICA’’, υπό τη διεύθυνση του συμπολίτη Αρχιμουσικού, Δημήτρη Μποτίνη, η διαπρεπής συμπολίτισσα σοπράνο, Βασιλική Καραγιάννη, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], η ΠΑΙΔΙΚΗ & ή ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού] και η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος]. Σύνολο 350 ερμηνευτές. [συμμετέχει χορευτικό της Σχολής Ελ. Τσαφούλια]


Μεγάλοι χορηγοί είναι ο ΟΤΕ, η ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ και η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Χρυσός χορηγός το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και αργυρός χορηγός, η μονάδα ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Χορηγοί επίσης του Κοντσέρτου είναι οι επιχειρήσεις: ΟΛΠΑ, ‘’ΒΑΤΗ & TILES’’ Ηλίας Αραβαντινός, παιδικός σταθμός ‘’ΝΑΥΤΙΛΟΣ’’, ΑΦΟΙ ΡΕΛΛΟΥ, ‘’ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ’’, ‘’ΒΟΧ’’, ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ, ‘’ΜΕDFRIGO’’, γραφείο γ. τουρισμού ‘’ΜΑΡΓΕΛΗΣ’’ οπτικά ‘’ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ’’, η επιχείρηση ΓΚΥ, τεντούρα ‘’ΚΑΣΤΡΟ’’- Γ.ΧΑΧΑΛΗΣ και στούντιο φωτογραφίας ΧΑΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Για το Κοντσέρτο συνεργάζονται: η ΣΤΕΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ, η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και η σχολή χορού Ελ. Τσαφούλια. Για το γιορταστικό μπουφέ, που θα λειτουργήσει στο τέλος της συναυλίας, γλυκά θα προσφέρουν πολλά ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, στο φουαγιέ του Κέντρου, στο οποίο παράλληλα θα διατίθεται και το ημερολόγιο που εξέδωσε η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, με την ευκαιρία των εορτών.

Σημαντική είναι και η συνεισφορά των Μ.Μ.Ε που καλύπτουν ως χορηγοί επικοινωνίας το Κοντσέρτο: Εφημερίδες: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΓΝΩΜΗ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΧΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΟ, IN FACT. Ιστότοποι: Pelop, The best, Patras events, Flashstars, Διαδικτυακή ενημέρωση, Δυτικός άξονας, Beausillage, V-press, Happy week, Παιζώτοπος, Patrasso Culture & Ημερήσιος.gr. Ραδιόφωνα: ΕΡΑ Πάτρας, ΑΝΤ1, ΜΑΧ, ΣΚΑΙ, ΜΕΛΩΔΙΑ, ΣΕΝΤΡΑ, ΠΑΛΜΟΣ. Τηλεοράσεις: IONIAN, LEPANDO, SUPER B., ACHAIA, ΛΥΧΝΟΣ.

Η προσυναυλιακή εκδήλωση του Κοντσέρτου θα αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα, με τη συμμετοχή του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], του Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας, βοηθός Δ/νσης- πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου] και της ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Δ/νσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου].
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ