2014-12-19 14:28:54
Φωτογραφία για Αβέβαιη η επόμενη κάθοδος των τροϊκανών
Αβέβαιη καθίσταται πλέον η επόμενη κάθοδος του κλιμακίου της Τρόικα για την έκτη αξιολόγηση, μετά την χθεσινή απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να μεταθέσει την εφαρμογή της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις για τις 30 Ιανουαρίου.

Η επόμενη κάθοδος του κλιμακίου των δανειστών ήταν ορισμένη να αρχίσει στις 27 Ιανουαρίου.

Είναι πολύ δύσκολο προτού τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος για τις εκποιήσεις να πραγματοποιηθεί νέα αποστολή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή από τους δανειστές, προσθέτοντας ότι επικρατεί απογοήτευση.

Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρξει επίσημη δήλωση από τους δανειστές, αλλά δήλωση στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές αναμένουν από την Κυβέρνηση να εξηγήσει πως θα χειριστεί την κρίση που δημιουργήθηκε.

Η απόφαση της Βουλής φαίνεται να προκάλεσε ενόχληση σε κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, καθώς κοινοβούλια κρατών-μελών, που ενέκριναν την εκταμίευση της δόσης των €350 εκατομμυρίων, ζήτησαν εξηγήσεις από την Κομισιόν, η οποία απέστειλε σχετικά ενημερωτικά έγγραφα.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισε χθες όπως ματαιώσει τη συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου για εκταμίευση της δόσης των €86 εκατ. από το Ταμείο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ