2014-12-19 14:32:54
Φωτογραφία για Μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό για το Κύπελλο Μπάσκετ!
Μεγάλη ανατροπή στο Κύπελλο Ελλάδος φέρνει απόφαση του ΑΣΕΑΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών), η οποία καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Τρεις μέρες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ένσταση που είχε καταθέσει και υποχρεώνει τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επανεξετάσει την υπόθεση.

Ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση αναφέροντας πως αυτή αφορούσε αγώνα που διοργανώνει η ΕΟΚ, ωστόσο εξ αρχής η ομοσπονδία είχε καταστήσει σαφές πως υπεύθυνος γι' αυτά τα ζητήματα είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Αυτό έκρινε τώρα, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, το ΑΣΕΑΔ, που καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού.

Τη Δευτέρα(22/12) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αγώνας που πιθανώς χρειαστεί να αναβληθεί λόγω της υπόθεσης που εκκρεμεί.

πηγή: Madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ