2014-12-19 16:03:07
Φωτογραφία για «ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΜΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Συνέντευξη Τύπου στην οποία εξήγησε τους λόγους που παραχώρησε τον Τζάναν Μούσα στην Τσεντεβίτα και όχι στον Ολυμπιακό, παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της Βοσνιακής Κος, Σέγιο Μπούκβα.

Τους λόγους που ο 15χρονος ταλαντούχος Βόσνιος φόργουορντ, Τζάναν Μούσα, δεν παραχωρήθηκε στους ερυθρόλευκους αλλά στην Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ εξήγησε μεταξύ άλλων μέσω συνέντευξης Τύπου ο ιδιοκτήτης της πρώην πλέον ομάδας του παίκτη, Κος.

«Είναι αλήθεια πως είχαμε μία φανταστική οικονομικά προσφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά αποφασίσαμε βάσει του ότι η βελτίωσή του μελλοντικά ήταν αμφίβολη σε μία ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου. Επιπροσθέτως, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να κατανοήσει την γλώσσα στην Ελλάδα. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τον Μούσα και έτσι αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε στην Τσεντεβίτα, στην οποία θα νιώθει σαν στο σπίτι του», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Στη συγκεκριμένη ομάδα μας υποδέχθηκαν φανταστικά. Είναι καλύτερος τρόπος για να βελτιωθεί και να εξελιχθεί ως παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που δημιουργούμε ταλαντούχους παίκτες και τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για αυτούς γιατί πραγματικά το αξίζουν. Ο Μούσα συμφώνησε σε ένα ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με προοπτική να υπογράψει κανονικά στα 18 του. Η συνολική διάρκεια του είναι για τέσσερα χρόνια».

Όσο για τον ίδιο τον Μούσα που είχε δοκιμαστεί τον Σεπτέμβριο στον Ολυμπιακό προαναγγέλλοντας τη μεταγραφή του με σχετική φωτογραφία στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, επεσήμανε: «Όταν πήγα στο Ζάγκρεμπ για να συζητήσω με την Τσεντεβίτα, κατάλαβα πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό κλαμπ. Μου άρεσε αυτό και γι’ αυτό την διάλεξα. Εξαρτάται από εμένα και την απόδοσή μου το πότε θα παίξω στην πρώτη ομάδα, ενώ ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα ήταν ο κόουτς Γιασμίν Ρέπεσα, που ξέρω ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες».

Στη συνέντευξη Τύπου, το παρών έδωσε εκτός από τον Μούσα και ο Ριγιάντ Άντβιτς, που παραχωρήθηκε από την Κος στην Άλμπα Βερολίνου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ