2014-12-19 17:43:26
Φωτογραφία για Ν.Δ.: «ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ» Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ
Για «στημένη προβοκάτσια» την οποία «ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ» έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη. «Η Δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα. Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, εδώ και τώρα, σ' αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα» δήλωσε ο κ. Παπαμιμίκος.

«Την προβοκάτσια αυτή ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις» πρόσθεσε ο γραμματέας της Ν.Δ.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο «Το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου. Τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013. Τον συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013. Και είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».


«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» ήταν το σχόλιο της Κουμουνδούρου.

Ο Γ. Αποστολόπουλος απέναντι από τον Π. Σκουρλέτη Ο Γ. Αποστολόπουλος όρθιος δεξιά του Ν. Μαριά παρακολουθεί τη συνομιλία Τσίπρα-ΚαμμένοΦωτογραφίες που φέρεται να προέρχονται από τη Ν.Δ. δείχνουν τον Γιώργο Αποστολόπουλο, το πρόσωπο που φέρεται να αφορούν οι καταγγελίες Χαϊκάλη, να συμμετέχει σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα. 

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω Twitter:

Η φωτογραφία της ΝΔ είναι Μάρτιο 2013 όπως είπα και στην συνέντευξη προσελήφθει στην Ελληνική τράπεζα την άνοιξη του 2013 και γύρισε στην ΝΔ

3:03 PM - 19 Dec 2014

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ