2014-12-19 21:22:36
Φωτογραφία για Δεν κλώτσησε το παιδί η δασκάλα λέει το πόρισμα πρώτης έρευνας - Θα τα πούμε στα δικαστήρια λέει ο πατέρας
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα κάνει και ΕΔΕ για να "εξαλειφθεί και η... παραμικρή πιθανότητα ύπαρξης αποχρώσας ενδείξεως", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε άμεσα η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας, δεν τεκμηριώνει το βάσιμο της καταγγελίας για την δασκάλα που φέρεται ότι κλώτσησε το 7χρονο αγοράκι.

Όμως, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Περιφερειακή Εκπαίδευση Στερεάς, θα γίνει και ΕΔΕ ώστε να υπάρξει έρευνα σε βάθος, για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Εκπαίδευσης:

«Αναφορικά με την καταγγελία γονέα- μαθητή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τα εξής:

Αμέσως μόλις η καταγγελία του γονέα τέθηκε σε γνώση των αρμόδιων υπηρεσιών, δόθηκε εντολή για την άμεση διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των διαλαμβανομένων σε αυτή.


Κατ’ αρχήν, από το πόρισμα της προκαταρκτικής έρευνας, δεν προκύπτουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν το βάσιμο της καταγγελίας.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, όπως προτείνεται και από το πόρισμα, θα προχωρήσει άμεσα στη διενέργεια και Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η καταγγελία και να εξαλειφθεί και η παραμικρή πιθανότητα ύπαρξης αποχρώσας ενδείξεως για την τέλεση των αναφερομένων στην καταγγελία γεγονότων.»

Θα καταθέσω μήνυση, λέει ο πατέρας

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα του παιδιού μας είπε ότι ισχύουν στο ακέραιο όσα είχε δηλώσει και ότι συγκεντρώνει τα στοιχεία για να καταθέσει μήνυση εναντίον της δασκάλας.

«Όπως σας έχω πεί θα καταθέσω μήνυση. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα το τραβήξω μέχρι τέλος, γιατί τέτοιοι δάσκαλοι δεν πρέπει να υπάρχουν στα σχολεία...», λέει ο πατέρας του παιδιού.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Cloud Player: AppStore free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Cloud Player: AppStore free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ