2014-12-19 21:43:19
Φωτογραφία για Συνελήφθη στο ΑΠΘ 16χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Οργανωμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε... απογευματινές ώρες χθες, περιμετρικά αλλά και σε υπαίθριους χώρους του Α.Π.Θ., με σκοπό την περιστολή των αιτιών εγκληματογένεσης και την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας και ευνομίας.

Συγκριμένα, στο πλαίσιο της στοχευμένης δράσης, αστυνομικοί Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), εντόπισαν νεαρό αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 35,8 γραμμαρίων.

Πρόκειται για 16χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή 3ου Τακτικού Τμήματος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, απλή σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση Νόμου περί όπλων, πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα την 25-08-2012, στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ