2014-12-20 01:07:06
Φωτογραφία για Κλείσε τα μάτια κι ακολούθησέ με... στο «Μονοπάτι του Θανάτου» [video]
Ο πιο σημαντικός, ίσως, κινηματογραφικός action star της τελευταίας δεκαετίας, ο υπέροχος Λίαμ Νίσον, ακολουθεί ένα μονοπάτι γεμάτο μυστικά και εκπλήξεις, χτισμένο μέσα από την ανεξάντλητη δημιουργικότητα του πολυβραβευμένου συγγραφέα Λόρενς Μπλοκ. Η best seller σειρά μυθιστορημάτων θρίλερ και μυστηρίου, δια χειρός του μετρ του είδους, λειτουργεί ως θεμέλιο για την κατασκευή ενός ανεξέλεγκτου κινηματογραφικού σύμπαντος, τοποθετώντας τον μυστηριώδη Ματ Σκάντερ, έναν πρώην Νεοϋορκέζο μπάτσο, ακριβώς στο επίκεντρο.

Ο Ματ, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη υποδύεται ο πάντοτε συγκλονιστικός Λίαμ Νίσον (“Η Αρπαγή 1,2,3”, “Non-Stop”), μπορεί κάποτε να ήταν ένας πολύτιμος, για το σώμα, Νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής, όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ. Παρότι, αρχικά, διστακτικός αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο (τον οποίον υποδύεται ο Νταν Στίβενς του “Downton Abbey”) προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του. Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου, ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση στην οποία έμπλεξαν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι μπορούσαν να φανταστούν και ότι οι απαγωγείς-εγκληματίες είναι σεσημασμένοι, δικτυωμένοι, και άκρως επικίνδυνοι.

Με τη γραμμή της ηθικής να ταλαντώνεται μεταξύ καλού και κακού, ένα συγκλονιστικό ανθρωποκυνηγητό ξεκινά στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ