2014-12-20 09:00:07
Φωτογραφία για Ποιες εταιρείες θα «παρασύρει» μαζί του η πτώση του ρουβλιού;
Αυτές είναι οι εταιρείες που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πτώση του νομίσματος της Ρωσίας Ο αντίκτυπος της πτώσης του νομίσματος της Ρωσίας έχει αρχίσει να γίνεται εμφανής σε όλες τις αγορές. Το γεγονός ότι το ρούβλι έχει χάσει φέτος πάνω από το 50% της αξίας του έναντι του δολαρίου από την αρχή του χρόνου δεν επηρέασε μόνο τους Ρώσους επιχειρηματίες που έχασαν εκατοντάδες εκατομμύρια λόγω της κατάρρευσης του.

Ας δούμε τη λίστα με τις εταιρείες που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την ρωσική κρίση σύμφωνα με την Citi.

Την ίδια στιγμή, η έκθεση της RBC δείχνει πως οι Ρώσοι τρέχουν στα μαγαζιά για να ψωνίσουν, όχι λόγω Χριστουγέννων, αλλά για να προλάβουν πριν το ρούβλι χάσει εντελώς την αξία του, με τα κοσμηματοπωλεία όπως το Tiffany’s να έχουν τη τιμητική τους.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι αναλυτές περίμεναν μεγαλύτερη πτώση κατά μέσο όρο 40% έως 50 % . Τη στιγμή που ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με μια ασταθή οικονομία, κοσμήματα, ρολόγια και χρυσός είναι μια σίγουρη επένδυση.

Η ρωσική αγορά μόδας αξίζει περίπου 53 δισεκατομμύρια δολάρια και το Euromonitor εκτιμά ότι η αγορά ειδών πολυτελείας (ένδυση, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια) άξιζε 6.8 δις δολάρια το 2013.

Τι αγοράζουν, λοιπόν, οι καταναλωτές; Διαμάντια, Louis Vuitton τσάντες και Hugo Boss κοστούμια σύμφωνα με το Euromonitor.

Αυτές οι εταιρείες μόδας θα επηρεαστούν περισσότερο:
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ