2014-12-20 10:36:51
Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΧΑΪΚΑΛΗ
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εστιάζεται μία από τις κύριες πτυχές της υπόθεσης που άνοιξε μετά από τις καταγγελίες Χαϊκάλη-Καμμένου, περί απόπειρας δωροδοκίας του πρώτου  για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η Επιτροπή συνεδριάζει εκτάκτως το πρωί του Σαββάτου, ώστε τα μέλη της να λάβουν αντίγραφο του υλικού.

Τα αντίγραφα δημιουργήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Καναλιού της Βουλής, όπου ο Πάνος Καμμένος έστειλε του υλικό, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο. Ο φάκελος παραδόθηκε, στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, πρόεδρο της Επιτροπής. Εκείνος ήταν που συγκάλεσε εκτάκτως τα μέλη της. Σε μία πρώτη συνεδρίαση αποφασίστηκε η αναπαραγωγή του υλικού, ώστε όλοι να παραλάβουν από ένα αντίγραφο και έπειτα να αποφασιστεί αν θα πρέπει να παραδοθεί το υλικό στους πολιτικούς αρχηγούς. Η υπόνοια ότι το υλικό αποτελεί προϊόν υποκλοπής, άρα και εγκληματικής ενέργειας, παραμένει. 

Η Μαρία Κόλλια, μέλος της Επιτροπής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι πρόκειται για υλικό δίωρης διάρκειας, που περιέχει την πρώτη συνάντηση του κ. Χαϊκάλη με τον φερόμενο ως «μεσάζοντα» με εικόνα και με ήχο από τη δεύτερη συνάντησή τους.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ