2014-12-20 18:17:48
Φωτογραφία για Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ
«Είχαμε σκοπό να τον καταγγείλουμε εμείς, μας πρόλαβε», είπε στον εισαγγελέα, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο φερόμενος ως μεσάζοντας στις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη. Ο Γ.Αποστολόπουλος κατέθετε επί 2,5 ώρες στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε επίσης:

«Είμαι πάντα ΑΝΕΛ», ενώ τόνισε ότι «ο Χαϊκάλης τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα για να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα».Περιέγραψε ακόμη πώς και εκείνος παρακολουθούσε τις συνομιλίες με τον Χαϊκάλη και ο τελευταίος τον κατήγγειλε για να τον προλάβει, όπως είπε.Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε μέρος σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία δήλωσε «για να προστατεύσω τους ΑΝΕΛ».Είπε ακόμα ότι είναι ο συντάκτης του οικονομικού προγράμματος του 2012 και μέχρι πρόσφατα οικονομικός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου .«Θα δώσω και άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη μειωμένη ηθική του Χαϊκάλη», υποστήριξε ο 55χρονος άνδρας που δηλώνει σύμβουλος τουλάχιστον τριών πρωθυπουργών αλλά και υπουργών και τραπεζιτών.Eντός του Σαββατοκύριακου ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει σε συμπληρωματική κατάθεση τον Παύλο Χαϊκάλη, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος κατά δήλωση του κ
. Χαϊκάλη, παρέλαβε το οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή με τον καταγγελλόμενο και το επεξεργάστηκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές, ανάλογα με τις καταθέσεις που θα λάβουν, θα εξετάσουν κατ' αντιπαράσταση τους Χαϊκάλη-Αποστολόπουλο και Χαϊκάλη-Λαζόπουλο.

Ντογιάκος: Δεν κατονόμασε τον καταγγελλόμενο ο Π. Χαϊκάλης

Σε μια σπάνια ενέργεια, ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας χρηματισμού του.

«Με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του και τα σχετικά σχόλια στα ΜΜΕ από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ανακοινώνεται ότι κατά τη διερεύνηση της υποθέσεως τηρήθηκε απόλυτη μυστικότητα επιβαλλόμενη τόσο από τη φύση της όσο και από το νόμο» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές δόθηκε ρητή εντολή για την ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του δράστη και, σε περίπτωση επανάληψης, από οποιονδήποτε, παρόμοιας ενέργειας μέχρι πέρατος της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας για την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας» αναφέρεται.

«Σημειώνεται ότι ο καταγγέλλων βουλευτής δεν γνωστοποίησε στον αρμόδιο Εισαγγελέα τα στοιχεία της ταυτότητας του καταγγελλόμενου από αυτόν προσώπου. Οι απαιτούμενες ανακριτικές ενέργειες διενεργούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων των εμπλεκομένων προσώπων και αποκλειστικό σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως» καταλήγει η ανακοίνωση Ντογιάκου.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ