2014-12-20 19:15:06
Φωτογραφία για Πέθανε 40χρονη μητέρα τριών παιδιών
Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σε μία 40χρονη Βολιώτισσα, μητέρα τριών μικρών παιδιών που άφησε χθες την τελευταία της πνοή, προδομένη από την καρδιά της στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η άτυχη Μ. Ζ.Β., τους τελευταίους δύο μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της. Η σοβαρότητα της κατάστασής της μάλιστα υποχρέωσε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Βόλου να την διακομίσουν στη ΜΕΘ όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή επί 50 περίπου ημέρες.

Και ενώ αρχικά υπήρξαν ενδείξεις ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, για αυτό μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική, όμως φέρεται να υποτροπίασε ξανά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για δεύτερη φορά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νοσηλεία.

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός της έδειχνε να ανταποκρίνεται καλύτερα για αυτό και είχε μεταφερθεί ξανά στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, χθες όμως δυστυχώς η καρδιά της δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους και όσους τη γνώριζαν.

Η άτυχη κατέλειπε σύζυγο και τρία παιδιά, το μεγαλύτερο ηλικίας 12 χρόνων. Ηταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και ζωντανός, όμως το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο άδοξα στα 40 της χρόνια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ