2014-12-20 23:26:10
Φωτογραφία για ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΜΠΕΝΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), Η ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ... ΣΤΟΠΕΡ!
Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως με την εμφάνισή του ο Χόρχε Μπενίτες κερδίζει με το... σπαθί του τη θέση του στην ομάδα, ενώ μλησε για Αφελάι, στόπερ και 4-4-2.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε για:

Τα πέντε γκολ κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει δεχθεί κανένα στην έδρα της: Η Καλλονή δεν είχε δεχθεί γκολ σε επτά παιχνίδια και αυτό έχει να κάνει με την δουλειά του κ. Μαντζουράκη. Το σκορ ξεγελάει. Είχαμε την υπεροχή αλλά το τελικό σκορ δεν αντιπροσωπεύει την διαφορά των δύο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιπροσωπεύει την συνέπεια που δείξαμε. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και στο πρώτο. Η Καλλονή δούλεψε καλά στο πρώτο μέρος και μας δημιούργησε προβλήματα.

Το εάν φοβήθηκε στην αρχή του ματς και την πρόοδο του Βούρου: Δεν είμαι σε ηλικία που πρέπει να φοβάμαι (γέλια). Για τον Βούρο δεν είχαμε την ευκαιρία να του δώσουμε πολλά ματς, παρά το γεγονός πως είναι σε κατάσταση να προσφέρει.


Το 4-4-2: Είχαμε την ασθένεια του Φουστέρ. Θα ξεκινούσαμε με εκείνον αλλά όταν τέθηκε εκτός έπρεπε να αλλάξουμε σχήμα. Μας το επιτρέπει αυτό το ρόστερ που έχουμε. Κρίνοντας από το δεύτερο ημίχρονο, είχε επιτυχία. Στο πρώτο μέρος είχαμε αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε.

Τον Μπενίτες: Όταν ένας επιθετικός πετυχαίνει δύο γκολ, κατά κάποιο τρόπο κατοχυρώνει την θέση του στην ενδεκάδα. Τις επιλογές δεν της κάνουν οι προπονητές αλλά οι παίκτες με την απόδοση τους. Και σήμερα ο Μπενίτες κέρδισε την θέση του στην ομάδα.

Την άποψη του προπονητή της ΑΕΛΚ πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τις δυνατές μονάδες που είχε πέρσι: Πάντα ψάχνουμε για λύσεις και για να διορθώσουμε τα προβλήματά μας. Είμαστε σε καλή θέση τώρα. Την στιγμή που πριν έναν μήνα δεν μας... υπολόγιζε κανείς. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες αλλά έχουμε φιλοσοφία νικητή και αυτό είναι καλό.

Τον Ολυμπιακό του Β' μέρους και τον Αφελάι: Είναι αυτός που επιθυμούμε ως προς το Β' μέρος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που το σημαντικότερο για όλους εμάς είναι να είμαστε μια οικογένεια. Ο καθένας επιλέγει να μπει ή να βγει από την ενδεκάδα... Σε αυτή την ομάδα κανείς δεν θα υποχρεωθεί ή θα πιεστεί να παίξει Τον Αμπιντάλ: Είναι ένας παίκτης που απολαμβάνει το επάγγελμα του και φαίνεται. Πάντα έλεγα στους παίκτες μου πως αυτό είναι ένα χόμπι και να το απολαμβάνουν που μπορούν να το κάνουν. Για τον λόγο αυτό ο Αμπιντάλ έγινε αυτό που έγινε... Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με δύο παίκτες και πιστεύουμε πως μέχρι τις 28 - 29 του μήνα θα έχουμε τον νέο στόπερ μαζί μας.

Τις ευχές του και τις ήττες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια υπέροχη νέα χρονιά, με υγεία και εργασία για όλους. Στους φίλους του Ολυμπιακού εύχομαι ευτυχία γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε πρωταθλητές. Για τον εαυτό μου εύχομαι να συνεχίσω και το 2015 σε αυτήν την ομάδα. Για τις ήττες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού δεν θέλω να πω κάτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ