2014-12-20 23:42:06
Φωτογραφία για ΟΙ 2+1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Οι Αμπιντάλ και Ντουρμάζ είναι οι... σίγουροι που θα βρεθούν εκτός ευρωπαϊκής λίστας με τους Φορτούνη και Ντοσεβί να διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ θα είναι ένας εκ των παικτών που θα αναπληρωθεί στην λίστα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα για τρεις αλλαγές με τον στόπερ που θα έρθει να είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ στην λίστα.

Από εκεί και πέρα και ο Τζίμι Ντουρμάζ πρόκειται να τεθεί... off και έτσι μένει ακόμα μία τροποποίηση που θα πρέπει να γίνει. Ίσως βρεθεί τελικά εκτός αυτής και ο Ιμπραϊμ Αφελάι. Η υπόθεση του Ολλανδού έτσι και αλλιώς θα ξεκαθαρίσει σύντομα με τον Μίτσελ να έχει αρκετά παράπονα από τον παίκτη του σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό σκέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Εξάλλου πρόκειται για παίκτη με υψηλό συμβόλαιο και από τον οποίο υπήρχαν πολλές και μεγάλες απαιτήσεις.

Εκ των ισχυρών υποψηφίων για να μπουν στην λίστα που θα δηλώσουν οι ερυθρόλευκοι για το Γιουρόπα Λιγκ είναι οι Κώστας Φορτούνης και Ματιέ Ντοσεβί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ