2014-12-21 07:09:10
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνότερες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα και μετά στη Δυτική Κρήτη, τη Χαλκιδική, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά, περιμένουμε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι αλλά γρήγορα και από το Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι στρεφόμενοι σταδιακά σε ανατολικούς βορειοανατολικούς ισχυρούς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ενισχυμένο βαρδάρη, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι, αλλά γρήγορα θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ