2014-12-21 08:54:06
Φωτογραφία για Το δέντρο της Αγάπης στην Λήμνο..
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού... – παράρτημα Λήμνου – και του Δήμου Λήμνου για συγκέντρωση γάλατος, ώστε να διανεμηθεί στις οικογένειες του νησιού που πλήττονται οικονομικά.

Πολύ συγκινητική ήταν η εικόνα με τα μικρά παιδιά να βοηθούν στο χτίσιμο αυτού του δέντρου της αγάπης από κουτιά με γάλα.

Η φιλαρμονική και η χορωδία του Δήμου Λήμνου υπό τον Δημήτρη Μαυράκη που επένδυσαν μουσικά την εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ήταν μεγάλη η συγκίνηση από τους οργανωτές μιας και ο αριθμός με τα γάλατα ξεπέρασε τα 1000 και φέτος, αριθμός ικανοποιητικός εάν λάβουμε υπ” όψιν μας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μας ενημέρωσε ότι αυτός δεν είναι ο τελικός αριθμός και ότι θα παραλάβουν περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του παραρτήματος Λήμνου, κος Θεόδωρος Μπαβέας και εν συνεχεία πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Μαρινάκης.

Αυτή η εκδήλωση ήταν μέρος μιας γιγαντιαίας προσπάθειας που θα συμμετέχουν και άλλοι φορείς.

Μην ξεχνάτε ότι το επόμενο Σάββατο στις 11:00 π.μ. άλλο ένα «Δέντρο Αγάπης» θα στηθεί αυτή την φορά στο Ανδρώνι, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανδρωνίου και θα συγκεντρωθούν εβαπορέ γάλατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ