2014-12-21 16:06:05
Φωτογραφία για Πύργος: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο πάρκο ΣΠΚ – «Επιτέλους» ανέφεραν οι πολίτες
«Επιτέλους μια εορταστική ατμόσφαιρα» στον Πύργο ανέφεραν οι εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν το απόγευμα του... Σαββάτου στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Πάρκο ΣΠΚ. Πολύχρωμα λαμπιόνια, στολισμένο καράβι, χριστουγεννιάτικο δένδρο, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ξυλοπόδαροι, μπαλόνια με σχέδια, το σπίτι του Αη Βασίλη όπου φωτογραφίζονταν μικρά παιδιά, φουσκωτές τσουλήθρες, καρουζέλ, μια ατμόσφαιρα ξεχωριστή, γιορτινή, που συμμετείχε όλη η πόλη.

Απο νωρίς το πρωί όπου και άνοιξε τις πύλες του το πάρκο ΣΠΚ δεκάδες παιδιά με τους γονείς του επισκέφτηκαν τον χώρο και έκαναν face painting με φιγούρες τον Αη Βασίλη, ποντικάκια, κλόουν και άλλες φιγούρες αλλά έφτιαξαν και μικρές χειροποίητες κατασκευές. Παιδιά απο το 3ο νηπιαγωγείο Πύργου στόλισαν το μικρό χριστουγεννιάτικο δένδρο που υπάρχει στον χώρο, το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Πύργου κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και γλυκίσματα, σε μια απο τις ξύλινες κατασκευές παρευρίσκεται και ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Πύργου, όπως και οι πρόσκοποι Πύργου, ενώ οι «ΗλειοΤέχνες» βρίσκονταν εκεί απο νωρίς για να παρουσιάσουν τις νέες τους δημιουργίες
. Η φιλαρμονική Πύργου απο νωρίς το απόγευμα ηχούσε γιορτινές μελωδίες σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου, προσθέτοντας ακόμα πιο εορταστική ατμόσφαιρα.

Το υποβαθμισμένο και κλειστό τον τελευταίο καιρό πάρκο ΣΠΚ, έπειτα απο προσπάθεια πολλών εθελοντών αλλά και εργαζομένων του Δήμου Πύργου, άλλαξε μορφή και υποδέχτηκε όλους τους πολίτες της πόλης. Έχοντας τις πρώτες εντολές απο τον δήμαρχο Πύργου κ. Λιατσή, οι πρωτεργάτες της προσπάθειας ο αντιδήμαρχος κ. Μπέλτσος και η κα. Κριτσάρη Δώρα, μαζί με όλους τους εθελοντές δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα που οι πολίτες του Πύργου είχαν ανάγκη.

 

 

 

 

 
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ