2014-12-21 16:26:32
Φωτογραφία για Η Ραχήλ Μακρή για καταγγελίες Χαϊκάλη: Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με βεγγαλικά
«Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με βεγγαλικά μια τέτοια κρίσιμη στιγμή της χώρας που πρέπει να αποφασίσει από ποιους θα κυβερνηθεί» είπε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου στον Realfm 97,8.

“Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει ήρεμη τη δουλειά της”, σχολίασε αποδίδοντας ευθύνες κυρίως στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη δημιουργία εντυπώσεων.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους Έλληνες δικαστές. Το μόνο που ζητώ είναι να αποφανθούν άμεσα. Υπάρχουν βουλευτές που ξέρω και είναι έντιμοι και ενδεχομένως να αναρωτιούνται» είπε κι αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα παραδείγματα.

Τόνισε όμως ότι «σε αυτό το παιχνίδι ο κ.Σαμαράς μας έβαλε λέγοντας ότι έχουν τους 180 βουλευτές και ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση».

Αναφερόμενη στη στενή της σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι έχει πει ότι θα συμπράξει με κάθε δημοκρατική δύναμη. «Έχω βρει αυτά που μας ενώνουν και όσο παραμένουν σταθερή στη γραμμή ενός κράτους αξιοκρατίας εγώ θα συμπράττω και θα είμαι αρωγός και δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια» είπε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ