2014-12-21 21:16:11
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα... φλερτάρει με τον Σάββα Γκέντσογλου του Εργοτέλη, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Εντιγκά, που θα φύγει για το Κόπα Άφρικα, κάτι που διαψεύδουν πάντως οι ερυθρόλευκοι.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι πιθανόν να ξεκινήσει με τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο έχει κάνει ήδη επαφές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή με αγωνιστικό ρυθμό, ο οποίος μπορεί να καλύψει το κενό του Εντιγκά για το διάστημα που θα λείψει στο Κόπα Άφρικα και να αποτελέσει μια μονάδα ικανή να προσφέρει ουσιαστικά στη συνέχεια.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι ο 24χρονος αμυντικός χαφ του Εργοτέλη, ο οποίος μετράει 11 συμμετοχές με τους Κρητικούς στη φετινή σεζόν. Στις 9 από αυτές έπαιξε «γεμάτο» 90λεπτο, ενώ στα τελευταία ματς έπαιζε ως κεντρικός αμυντικός. Δεδομένα, μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας αν χρειαστεί.

Κάποια σενάρια είχαν κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προχώρησε. Από τον Ολυμπιακό πάντως διαψεύδουν τις πληροφορίες περί οριστικής συμφωνίας, ενώ από το περιβάλλον του παίκτη λέγεται ότι όντως έχει υπάρξει επαφή και συζητήσεις, αλλά τονίζουν πως ακόμα δεν υπάρχει deal...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ» ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ» ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ