2014-12-22 18:33:08
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η έκκληση της μάνας που λύγισε τον διαρρήκτη της
Μετά το χαμό της κόρης της η Λίντα ΜακΚανς έχασε σε διάρρηξη και τον φορητό υπολογιστή στον οποίο φύλαγε όλες τις φωτογραφίες της σύντομης ζωής του οκτάχρονου κοριτσιού.

Η γυναίκα το Σάββατο έκανε έκκληση μέσω Facebook να της επιστραφεί ο υπολογιστής, χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις για τον κλέφτη, προσφέροντας μάλιστα και αμοιβή.

Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα ανακοίνωσε ότι ο υπολογιστής της επιστράφηκε και ευχαρίστησε τους φίλους της που διέδωσαν την έκκληση της.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μοιράστηκαν τις δημοσιεύσεις μου, έστειλαν μηνύματα, δώρισαν χρήματα και έκαναν ό,τι άλλο μπόρεσαν. Βοηθήσατε όλοι ώστε να αποκτήσω λίγη πίστη πως υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι εκεί έξω. Τώρα έχω πάλι πίσω στην κατοχή μου το λάπτοπ. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» έγραψε η άτυχη γυναίκα.

Η οκτάχρονη κόρη της ΜακΚανς, Κλόε, που πέθανε πριν λίγες ημέρες, υπέφερε από μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια. Η μητέρα δήλωσε στο BBC ότι οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της την Παρασκευή, όσο η οικογένεια είχε πάει να κάνει τατουάζ στη μνήμη του μικρού κοριτσιού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ