2014-12-24 21:17:06
Φωτογραφία για Τρία εκατ. ευρώ στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης; Ο Άδωνις καλεί τον Λαζόπουλο να δώσει εξηγήσεις... [video]
Ένα σκληρό πολιτικό παιχνίδι εξελίσσεται μέρα με την ημέρα, την ώρα που θεωρείται σχεδόν βέβαιη η προσφυγή στις κάλπες Στο παιχνίδι αυτό βάζει τον Λάκη Λαζόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος «αποκάλυψε» πως ο γνωστός καλλιτέχνης έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό των 3 εκατ. ευρώ την περίοδο της κρίσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αφού σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο να μην συγκεντρωθούν 180 ψήφοι για να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας (στην δεύτερη ο Σταύρος Δήμας έλαβε 168), τόνισε πως από την Δευτέρα θα σταματήσουν οι ευγένειες...

Η αναφορά στον Λάκη Λαζόπουλο γίνεται από το 10:45 και ύστερα

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό ακριβώς αναρωτήθηκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, για να κάνει την στροφή ο Άδωνις Γεωργιάδης και να αναφέρει μία «είδηση» όπως είπε που διάβασε σε έγκυρα ελληνικά μπλογκς. Σύμφωνα με αυτήν, ο Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό τρία εκατ. ευρώ στο εξωτερικό κατά την περίοδο της κρίσης. «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, θα κάνω ερώτηση στη Βουλή για αυτό», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης όντως κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή στην οποία τονίζει πως τα χρόνια της κρίσης ο Λάκης Λαζόπουλος έχει κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να υπάρξει πολιτική αστάθεια στην χώρα η οποία και θα οδηγούσε την χώρα σε πλήρη χρεωκοπία και έξοδο από την ζώνη του ευρώ, ευλόγως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει -αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα αυτά- πως «τα κίνητρα της δράσης του θα μπορούσαν να είναι και ιδιοτελή».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ