2015-01-14 09:28:31
Φωτογραφία για Το 7ο Φεστιβάλ Μώμος ο Πατρεύς στο Πάνθεον
Το 7o Πανελλήνιο Φεστιβάλ σάτιρας ερασιτεχνικών θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» που συνδιοργανώνουν, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» που είχε και την ιδέα και είναι η «ψυχή» της όλης εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο πάντοτε των εκδηλώσεων του Πατρινού καρναβαλιού.

Το Φεστιβάλ που τελεί και υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων Μουσικοσυνθετών και Μεταφραστών (Ε.Ε.Θ.Σ.Μ & Μ), θα φιλοξενηθεί όπως και πέρυσι στην μεγάλη κεντρική και άνετη αίθουσα του Πάνθεον στην οδό Δημητρίου Γούναρη.

Η παράσταση που θα παρουσιαστεί το Σάββατο στο πλαίσιο του «Μώμου» θα περιλαμβάνει τα σατιρικά θεατρικά δεκάλεπτα από 10 ομάδες από όλη την Ελλάδα ενώ ενδιάμεσα θα «παρεμβαίνει» η ταλαντούχα ομάδα του Ρεφενέ δίνοντας το δικό της κωμικό θεατρικό χρώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν και να υποβάλλουν το δικό τους σατιρικό δεκάλεπτο πάνω από 17 ομάδες που προβλέπεται να αυξηθούν.

Την επιλογή για τα τελικά 10 θεατρικά δεκάλεπτα και θιάσους που θα πάρουν μέρος στο 7ο Φεστιβάλ του Μώμου θα κάνει αρμόδια 5μελής επιτροπή. Να σημειωθεί ότι από πέρυσι με απόφαση του Ρεφενέ, το μόνο βραβείο που απονέμεται στο τέλος της διοργάνωσης που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο, είναι το βραβείο κοινού.

Tάκης Μαρτάτος-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ