2015-01-14 15:13:19
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός εξτρέμ και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" στους ερυθρόλευκους έχουν προταθεί δύο παίκτες της Μπενφίκα για τη θέση του ακραίου επιθετικού.

Ο ένας μάλιστα είχε προταθεί και στο παρελθόν στους πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς όμως η υπόθεσή του να προχωρήσει. Ο λόγος για τον νεαρό Ολλανδό Ολα Τζον, ο οποίος ανήκει στους «αετούς» της Λισσαβώνας και την προηγούμενη σεζόν είχε παίξει με τη μορφή δανεισμού στο Αμβούργο. Ο 22χρονος άσος δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στους Λουζιτανούς και προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο Πορτογάλος εξτρέμ Πίτσι, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε (με πολλές συμμετοχές) στην Εσπανιόλ ως δανεικός και το καλοκαίρι επέστρεψε στο «Ντα Λουζ». Δεν έχει βρει όμως χρόνο συμμετοχής, με τον τεχνικό των «αετών» της Λισσαβώνας, Ζεσούς, να μην του δείχνει εμπιστοσύνη και η Μπενφίκα δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον παίκτη και με τη μορφή δανεισμού.

Ο Βίτορ Περέιρα γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του και οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι έχει καλή άποψη για τον 25χρονο Πορτογάλο επιθετικό, ωστόσο ακόμα όλα είναι ρευστά, καθώς ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για τον εξτρέμ που θα αποκτήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ