2015-01-16 07:42:08
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δίδυμα αδέρφια εξομολογούνται στον πατέρα τους πως είναι gay...Πως αντέδρασε; [video]
Ο Austin και Aaron Rhodes αποφάσισαν πως με την έλευση του 2015 όφειλαν να κάνουν κάτι που τους δυσκόλευε καιρό, αλλά έπρεπε να γίνει Τα δίδυμα αδέρφια είναι ομοφυλόφιλοι και ενώ όλοι οι φίλοι και η οικογένειά τους το γνώριζαν, το είχαν κρατήσει μυστικό από τον πατέρα τους. Aποφάσισαν πως θα του το έλεγαν και πως θα κατέγραφαν την κλήση για να την προβάλουν στο Youtube.

"Το 2015 πιστεύουμε ότι είναι πια καιρός να είμαστε ο εαυτός μας. Ελπίζουμε πως με αυτό που κάνουμε θα σας ενθαρρύνουμε και θα σας εμπνεύσουμε. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράστασή σας" ανέφεραν στο βίντεο.

Ο Austin και ο Aaron Rhodes είναι στημένοι μπροστά σε μια κάμερα και τηλεφωνούν στον πατέρα τους. Η στιγμή είναι φορτισμένη και όταν το σηκώνει τα δύο αγόρια ξεσπάνε σε κλάματα. Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου ο πατέρας τους προσπαθεί να τους ακούσει και να καταλάβει αν και τι του λένε. Περνάνε μερικά λεπτά και έπειτα από την αμηχανία και την συγκίνηση ο Αaron λέει στον πατέρα του πως ο λόγος που τον κάλεσαν στο τηλέφωνο είναι επειδή θέλουν να του εξομολογηθούν πως είναι ομοφυλόφιλοι, πως δεν θέλουν να το κρύβουν πια και πως τον αγαπούν.

Η αντίδραση του πατέρα και τα στοργικά του λόγια είναι ίσως ο λόγος που αυτό το βίντεο μεταδίδεται από σχεδόν όλα τα μέσα και έχει καταφέρει σε 24 ώρες συγκεντρώσει χιλιάδες views.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ