2015-01-21 10:21:52
Φωτογραφία για Πάτρα: Παραιτήθηκε η Άννα Σπηλιωτακάρα από Πρόεδρος της Μέριμνας - Ποιοι λόγοι την οδήγησαν στην έξοδο
Την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου του Δ.Σ. του Θ.Π.Κ. "Μέριμνα" υπέβαλε η Άννα Σπηλιωτακάρα επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, αλλά μην κρύβοντας την πικρία της που δεν της δόθηκε ο χρόνος να ολοκληρώσει το έργο της, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Η κ. Σπηλιωτακάρα δηλώνει στην εφημερίδα ότι "τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια με τίμησαν με την πρόταση που μου έκαναν οι γονείς και την οποία αποδέχτηκα ευχαρίστως.Πιστεύω ότι το διάστημα αυτό που ήμουν στην προεδρία του Ιδρύματος προσέφερα ο,τι καλύτερο μπορούσα για τα παιδιά της "ΜΕΡΙΜΝΑΣ". Υπάρχουν ορισμένα θέματα τα οποία δεν μπόρεσα να τα ξεπεράσω".

Και προσθέτει: "Eίχαμε προγραμματίσει μια ωραία πορεία για τη ΜΕΡΙΜΝΑ με το μέχρι τώρα ΔΣ του οποίου οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες γι'αυτό και είχαμε αποτελέσματα.Φαίνεται όμως ότι υπήρχαν κάποιες αντιρρήσεις τους τελευταίους μήνες.Όπως είναι αυτονόητο όταν κανείς δεν βρίσκεται σε ένα περιβάλλον αρμονικό, ήσυχο με μια συννενόηση χωρίς συλλογική προσπάθεια δεν μπορεί να πετύχει.Θεώρησα πλέον ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, πάντα προς όφελος των παιδιών και παρά την επανατοποθέτησή μου από τον δήμαρψο Κ
. Πελετίδη, ανακοίνωσα ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να παραμείνω. Το ξέρουν όλοι ότι ήθελα να μου δοθεί ο χρόνος να ολοκληρώσω αυτό που ήθελα. Από τη στιγμή όμως που δεν θεωρούμαι απαραίτητος συντελεστής για να φτάσουμε μέχρι την ανάπτυξη όπως επιβάλλει σε κάθε άνθρωπο η αξιοπρέπειά του, υπέβαλα την παραίτησή μου".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ