2015-01-21 16:48:05
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Προτίμησε να μην ρίξει το παιδί της από το να σωθεί από τον καρκίνο! [photos]
Όλα στην ζωή της Άσλει Μπρίτζεις από την Καλιφόρνια κυλούσαν ήρεμα και η ίδια ήταν ευτυχισμένη... Είχε βρει τον άντρα της ζωής της, Τζόναθαν, με τον οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει και το πρώτο της παιδί, τον μικρό Μπράιντεν.

Και ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, τα πρώτα προβλήματα της υγείας της έκαναν την εμφάνιση τους. Το 2012 όταν ήταν 24 ετών την πονούσε πολύ και συχνά το πόδι της. Πήγε σε έναν γιατρό που της είπε ότι πάσχει από αρθρίτιδα.

Μέρα με την μέρα όμως ο πόνος γινόταν εντονότερος, μέχρι που το πόδι της παρέλυσε. Τότε, ο άντρας την πανικόβλητος την πήγε στο νοσοκομείο, όπου και διεγνώσθη με καρκίνο στα οστά! Ο γιατρός την έβαλε αμέσως μέσα για να κάνει εξετάσεις και τότε είδαν ότι ήταν 9 εβδομάδων έγκυος. Ο ειδικός ήταν κάθετος: έπρεπε να ρίξει το παιδί για να ξεκινήσει χημειοθεραπείες και να καταφέρει να ζήσει, αλλιώς είχε πιθανότητες να πεθάνει!


Η νεαρή όμως του είπε: «Δεν θα σκοτώσω ένα υγιές μωράκι επειδή είμαι εγώ άρρωστη. Το μωρό θα το κρατήσω και θα ξεκινήσω τις θεραπείες αφού γεννήσω».

Έτσι κι έγινε. Μέσα σε λίγες μέρες, επειδή φοβόνταν ότι μπορεί να πεθάνει, οργάνωσε τον γάμο της. Όλα έμοιαζαν παραμυθένια ενώ ζήτησε από όλους να της φέρονται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Τον Ιούλιο γέννησε την υγιέστατη μικρούλα Πίσλει.

Αμέσως μετά την γέννα πήγε στους γιατρούς και τα νέα ήταν κακά. Ο καρκίνος είχε απλώσει τα δίχτυα του παντού, ακόμη και στον εγκέφαλο! Εκείνη, όμως δεν το έβαλε κάτω… Ξεκίνησε χημειοθεραπείες και έβαζε στόχους!

Πρώτος της στόχος να είναι εκεί στα πρώτα γενέθλια της νεογέννητης κορούλα της και τα κατάφερε… Δεύτερο κατόρθωμα ήταν εκεί και γενέθλια του άλλου της παιδιού.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά χαίρεται την όμορφη οικογενειακή ζωή… Κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και τώρα χαμογελάει και πάλι μαζί με τον άντρα και τα παιδάκια της!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ