2015-01-22 00:40:04
Φωτογραφία για Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την εξιχνίαση των ληστειών στα ΕΛ.ΤΑ. Αιγίου και Κλειτορίας
Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι ληστείες στα ΕΛ.ΤΑ. Αιγίου και Δαφνών Κλειτορίας, που είχαν συμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο" αναφέρει το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ.

"Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους και ευρήματα που συνέλεξαν από τους τόπους των εγκλημάτων, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία ενός εκ των δύο δραστών των ληστειών

Πρόκειται για έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη στην Αττική, για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε πλήθος εκβιάσεων προσώπων και εκρήξεων σε οικίες αυτών.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, στις 23-12-2014, το πρωί, ο 29χρονος ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους (φορώντας κουκούλες) και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τα ταμεία, δύο υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. στο Αίγιο και στη Δάφνες Κλειτορίας, το συνολικό χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ περίπου.

Σημειώνεται ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους, εγκατέλειψαν το όχημα που χρησιμοποίησαν, στα διόδια της Νεστάνης στην Εθνική οδό Τριπόλεως – Κορίνθου, το οποίο είχε κλαπεί από τις αρχές Δεκεμβρίου από περιοχή της Αττικής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 29χρονου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ